Hello.Do Follow Me? Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
Kehidupan Suatu Kenangan

Saturday, May 31, 2014

.Itu aku.



Op koz tak boleh lupa. Sampai bila pon takkan lupa. Lumrah. Lagi-lagi pernah singgah di hati. masih berbekas di hati. 







Tears..

Saturday, May 3, 2014

.Musim bunga.



Selama setahun setengah aku study kat UTHM tak pulak dapat berjumpe dengan musim bunga penuh lebat macam tahun nih. Selalu ade jer tapi tak semeriah tahun nih. Kemaen popular terus musim bunga kat Malaysia nih ye dak..



Sebab 2 bulan lebeh kan Malaysia mengalami musim panas melampau. So mungkin faktor nih bunga nih jadi lebat sangat gitew. aduhai cantiknyer pemandangan. Jadi, nikmat mane yang kite dustakan?




Subhanallah!! 

Naseblah aku dah habes blaja kan, kalo tak memang gigih r aku dengan kawan-kawan kelas bergambor kat sini. Tak kire dah orang pandang ke ape.

Sangatlah cantiknyer

Pemandangan yang meredakan fikiran.


Hai bilelah nak pegi musim sakura kat Jepun pulak. hahaha



credit : fb En Hashamudin, lecturer falsafah aku dulu

.Throwback : 16 Mei 2012.



Tempat jatuh lagi dikenang. Alahai hati, mulelah merindu-rindu kenangan dahulu kala. krik..krik..krik..

Saja godam-godam gambar-gambar dulu. Sekali jumpe gambor-gambor nih. Sume dalam folder ready to update dalam belog. Tapi rupenyer tuan tanah tak update. Dasar pemalas tahap gaban!

Kenangan mengusik jiwa. Macam banyak je gambor dalam folder yang aku tak update. ish ish ish..



mase nih dorang ngantok dengar orang bersajak

Kak wani pon ngantok. hihi

kekonon tak pandang kamera. blerghhh

Mael cam bese bajet comel

Puan Aja dr Melaka, Puan Alin dari Kelate and Cik Suri dari Ganu. owh terlupe yang belakang Cik Ct K dari Perak. hihi

Aah kacau Dila. Terok beno dikerjakan budak tuh. haha

Barisan awek Perak and yang hujung tuh along kami, orang kuat Johor. 

Fizan Mar Nurul Aini trio hebat

Cik Farhana and Cik Anis kite. 

mase ni get ready nak nyanyi lagu Kami Guru Malaysia

Mael sabotaj Nizam 


habes majlis. kelas kami je yang kecoh



Love this pic

hai memori..

Dr Ezhar wannabe

sportingnyer korang

omaigod Bella!

Duta gigi besi

\
A'ah mase selim. sekarang tengah membuyong. haha

Aku rase pic nih comel. kahkahkah

smart

Budak Taman Rona

sekarang mereka dah nak jadi mak ayah orang

UTHM dalam kenangan



video
video kami. 


Macam manerlah kenangan tak menggamit jiwa kan? Sume dilalui penuh kemanisan. cewahhh!!!





Ĭ
This Template Was Made & Design With Love By Nabila Medan. All Right Reserved To Me.